Specialistii nostri in materie de arhitectura si design, pasionati de calitatea locuirii, transforma nevoile dumneavoastra in realitate, pentru un design care sa imbunatateasca intr-adevar viata rezidentilor nostri.

Acest proiect  inovativ Elegant House, are un regim de inaltime mediu S+P+ 6E, compus din 15 apartamente spatioase, insorite cu o functionalitate atent studiata,  parter comercial cu acces propriu din exteriorul cladirii cu subsol destinat parcajelor auto, biciclete si adapost aparare civila.

Fiecarui apartament i se atribuie cate un loc de parcare in subsolul cladirii. Autoturismele vor fi grupate cate 4 sau 2 pe platforme hidraulice Klaus Parking, acest sistem fiind recomandat de producatorii germani ca fiind un produs premium.

Nivelurile 1 – 4 se compun din 3 apartamente; 2 de doua camere si unul de 3 camere.

La etajul 5 avem o componenta de doar 2 apartamente; 1 de doua camere si unul de 3 camere.

Intregul etaj 6  (Penthouse), este ocupat de un superb apartament de 3 camere cu terase generoase si scara interioara pentru accesul la etajul superior, unde regasim zona de relaxare: bar, barbeque, jacuzzi, baldachin, etc.

STRUCTURA

Structura de rezistenta a constructiei va fi realizata in sistem de cadre din BA, cu fundatii continue. Inchiderile golurilor exterioare si compartimentarile interioare vor fi realizate din caramida Porotherm Pth 30 respectiv Pth 11.5 cm.

FINISAJE EXTERIOARE

La exterior fatadele vor fi finisate cu tencuieli decorative silicatice cu o buna rezistenta la intemperii si o mare rezistenta a culorilor la razele UV.

Termoizolatia se va executa cu vata bazaltica cu o grosime de 100 mm, ce asigura un confort termic superior, raport la alte solutii de termoizolare, totodata si un foarte bun izolator  fonic. Este incombustibil si se incadreaza in grupa A de rezistenta la incendiu .

Ferestele si usile balcoanelor  vor fi realizate din tamplarie PVC de la producatorii germani SALAMANDER  BluEvolution,  de culoare gri antracit cu feronerie Roto, 3 foi de sticla, protectie Four Season la exterior si Low-e la interior.

Balustradele teraselor si balcoanelor se vor realiza din profil de aluminiu cu sticla colorata in masa cu grosime de 8.2.8 conforme cu normativele in vigoare sau cu alte materiale raportate la planurile de arhitectura autorizate.

Pardoselile balcoanelor si a teraselor se vor realiza cu gresie portelanata de 2 cm grosime pe un sistem flotant cu piloni reglabili.

FINISAJE INTERIOARE

La interior zidurile vor fi de asemenea tencuite cu amestec de mortar var-ciment, gletuiti si zugraviti cu vopsea lavabila de culoare alba (optional tapet sau alte culori)

Plafoanele tuturor apartamentelor se vor finisa cu placi de gips-carton si forme de design propuse de specialistii  nostri in raport cu instalatile electrice si mobilare ulterioara.

Pardoselile vor fi placate cu parchet natural triplu stratificat .

Pardoselile aferente zonelor umede se vor finisa cu gresie si faianta de la producatorii de renume  international din Europa, cu forme si dimensiuni in tendintele anului 2019.

FINISAJE , ZONE COMUNE SI DOTARI

Treptele si podestele aferente zonelor comune vor fi finisate cu placi naturale de marmura sau granit antiderapante.

Imobilul Elegant House va dispune de sistem de supraveghere video Wi-Fi pentru  subsol, zonele de acces si zonele perimetrale.

O atentie deosebita vom acorda ascensorului unde avem in vedere sa imbinam trei elemente esentiale : sigur, elegant, silentios.

GRUPURI SI OBIECTE SANITARE

Propunerile noastre privind amenajarea grupurilor sanitare imbina perfect funcţionalul cu esteticul, menţinându-şi funcţia principală in raport cu design-ul contemporan. Gresia şi faianţa, obiectele sanitare şi accesoriile  vor avea un design avangardist de o calitate superioară, reprezentativă pentru conceptul Elegant House.  

ELEGANT HOUSE SCRIITORILOR

Elegant House Scriitorilor a fost primul proiect pe care l-am dezvoltat, finalizat si vandut integral in 2016, definind o noua marca din segmental cladirilor rezidentiale de tip vila din Brasov, un concept al bunului gust si a unui nou stil de viata, unde spatial exterior si interior s-a armonizat perfect, obtinandu-se un efect echilibrat si perfect functional.
Imobilele grandioase nu se intampla pur si simplu. Ele vin dintr-o buna ascultare si o construire inteligenta. Pornind de la aceasta premisa, am dat nastere unui imobil de top intr-un cadru restrans de apartamente, construit la cele mai inalte standarde de pe piata imobiliara din Brasov.

Reprezentantii biroului de vanzari va asteapta in fiecare zi pentru a va ajuta sa gasiti apartamentul care vi se potriveste si sa luati cea mai buna decizie.